Voorgerechten
Soepen
- Soep Carbonara8,-Soep van vlees, wortel, maïs, tomaat en aardappel
- Tomatensoep7,-
Salades
- Salade met avocado en palmharten8,50
- Gemengde salade7,50
- Tomatensalade7,-
Vegetarisch
- Gebakken champignons met paprika, ui en witte wijn8,-
- Geroosterde maïskolf6,50
- Gegrilde Italiaanse kaas8,-
- Vegetarische pasteitjes met kaas, maïs, en ui8,-
- Brood met kruidenboter, olijven, olijfolie met kruiden6,-
Vlees
- Argentijnse vleespasteitjes (ossenhaas)8,-
- Paprika gevuld met vlees en groenten9,-
- Argentijnse worstjes8,-
Vis
- Tonijnpasteitjes8,-
- Gebakken gambas met knoflook9,50
- Gebakken inktvis met knoflook8,50
Hoofdgerechten
Vlees
Ossenhaas
- Argentijns100gr: 20,- // 200gr: 30,30 // 300gr: 38,10
- Uruguayaans100gr: 19,- // 200gr: 28,30 // 300gr: 36,10
- Braziliaans100gr: 18,- // 200gr: 26,30 // 300gr: 33,10
- Europees100gr: 17,- // 200gr: 23,30 // 300gr: 31,10
- Ossenhaas-MIX400 gr: 60,-2 pers.
- Argentijns100gr: 19,-200gr: 29,30 // 300gr: 37,10
- Uruguayaans100gr: 18,-200gr: 27,30 // 300gr: 35,10
- Braziliaans100gr: 17,-200gr: 25,30 // 300gr: 32,10
- Europees100gr: 16,-200gr: 22,30 // 300gr: 30,10
- Ossenhaas-MIX400 gr: 54,102 pers.
Argentijns Vlees
- Rib-Eye200gr: 25,20 // 300gr: 29,70
- Entrecôte200gr: 24,20 // 300gr: 28,70
Geserveerd met champignonsaus of pepersaus of roquefortsaus of chimichurri. // Chimichurri is een typisch Argentijnse saus op basis van peterselie, oregano knoflook en olijfolie.
Andere Vleesgerechten
- Lamskoteletten20,50,- // 26,50(3) (5)
- Gepaneerde ossenhaas23,50
- Brochette27,-Ossenhaas, rib-eye, entrecôte, lamskotelet, maïs
- Spareribs gekookt in bier en afgewerkt op de grill23,-
- Gepaneerde ossenhaas (Napolitana)26,50Met ham, kaas en tomatensaus
- Mixed grill van vlees27,- per persoon(min. 2 pers.)
Vis
- Gebakken Gambas (6)23,-Met knoflook
- Gegrilde Zalm22,-
Vegetarisch
- Cannelloni20,-Gevuld met verse ricottakaas en spinazie met tomatensaus of roquefortsaus
- Spaghetti met pesto, roquefort of tomaat15,-
Extra
- Saus3,-
- Brood3,50
- Kruidenboter3,-
- Gepofte aardappel3,-
- Frietjes3,50
- Rijst3,-
- Groenten4,-
Dessert
- Drie verschillende smaken ijs9,-
- Huisgemaakt gekarameliseerd puddinkje8,-Met “dulce de leche”
- Grand Dessert35,-Combinatie van ons verschillende desserts: flan, chocoladetaart,
appeltaart, sinaasappeltaartje en ijs
- Argentijns sinaasappeltaartje11,-Met “dulce de leche” geflambeerd met cognac
- Huisgemaakte Appeltaart10,-Met een bolletje ijs
- Chocoladetaart13,-Met gesmolten hart en ijs
- Huisgemaakte Tiramisu11,-Suggestie van de Chef samen met een glas Argentijnse dessertwijn
Dulce de leche is een typisch Argentijnse karamelpasta. Melk, suiker en bakpoeder worden samen lang en langzaam gekookt.